WordPress

WordPress.

Om du går i tankarna på att välja CMS i ditt webbprojekt så är WordPress mer än rätt. WordPress är stabilt, intrångssäkert, användarvänligt och framtidssäkert. En digital boost helt enkelt.

Populärt CMS.

Med en marknadsandel på mer än 59 % av alla publiceringsverktyg och CMS finns WordPress nu på mer än 29 % av världens flest besökta hemsidor. Källa: https://w3techs.com

Lägre kostnader.

Om du väljer WordPress i ditt webbprojekt får du ut mer för varje satsad krona. Med öppen källkod innebär det mer pengar till det som gynnar er verksamhet utan licenskostnader.

Ett CMS för alla olika typer av webbprojekt.

Hemsida

När du behöver en modern framtidssäker hemsida som ger nytta för din verksamhet på effektivaste sätt och till en låg kostnad så är det WordPress som gäller.

E-handel

Ett WordPress e-handelssystem som hjälper dig komma igång fort med försäljningen och du slipper dyra månadskostnader, vilket man troligen vill slippa vid en nystart av en webbutik.

Blogg

WordPress var från början tänkt som ett blogg verktyg men har med tiden blivit ett fullfjädrat CMS, men det går fortfarande mycket bra att använda det till sitt bloggande.

Forum

WordPress har ett väldigt brett användningsområde och det går väldigt bra att även använda WordPress till ett forum där man enkelt installerar tillgängliga tillägg för ändamålet.

Vår webbyrå kan WordPress.