Webbutveckling

Våra webbplatser är säkra, användarvänliga och är byggda med WordPress som CMS. Vi använder inte färdiga teman, vi arbetar med vårt egenutvecklade tema som vi skräddarsyr för varje projekt.

Efter flera år i branschen och många roliga projekt har vi tagit fram ett sätt att arbeta i WordPress som vi vet fungerar och gör det roligare för dig som kund att hålla hemsidan uppdaterad. En framtidssäkrad webbplats som är lätt att vidareutveckla.

Detta är vi bra på

Mobilanpassad design

Vi anpassar ofta projekt mot rätt enhet för användaren. Med mobilen som utgångspunkt tar vi stegen vidare mot en fullfjädrad webbplats. Hur ska man presentera allt en webbplats erbjuder i mobilen? Detta är ett yrkeskunnande som vi är stolta över att kunna utföra på bästa möjliga sätt.

Många besökare och attacker

Vi vet vad som krävs vid lansering av webbplatser med mycket besökare och hög risk för attacker. Vi har erfarenheten som behövs för detta och vet vad som krävs för att göra en webbplats säkrare.

E-handel

Vår erfarenhet av e-handelsprojekt är lång och vi arbetar ofta med WooCommerce lösningar vilket ger en snabb och mobilanpassad e-handelslösning där man snabbt kommer igång med försäljningen. WooCommerce är enkelt att arbeta med och det ger webshopen många bra verktyg med varukorg och en kassa med faktura och olika betalningslösningar. Det går jättebra att integrera Klarna faktura i en WooCommerce webshop.

Sökmotoroptimering

Vi älskar WordPress och det gör även Google. WordPress har redan från början bra sökmotorvänliga URL:er och tydlig länkstruktur. Flera av våra kunder som använt något annat CMS och bytt till WordPress har fått bättre placeringar tack vare WordPress. Man kan även ytterligare förbättra sin webbplats själv med WordPress SEO plugins. Ett som vi själva använder är Yoast SEO till WordPress. Vid rätt inställt plugin ger det webbplatsen riktigt bra fördelar på Google och ett enkelt gränssnitt som visar exakt vad som kan förbättras på sidans innehåll.