Förvaltning och support av WordPress

Förvaltning och support av WordPress.

Vi förvaltar och supportar WordPress-webbplatser. Med vår tjänst får du som kund en trygg och säker miljö för din webbplats där hög säkerhet och webbplatsens upptid är prioriterade.

Förvaltning.

Till en överenskommen kostnad kan vi uppdatera din webbplats så att den hålls säker och modern. Vi utför även supportuppdrag vid fel på webbplatser eller text & bild innehålls redigering.

Säkerheten först.

Med tiden har vi kommit fram till bra metoder för säkra arbetssätt där vi vet vad som krävs med säker kod, vilka plugins vi väljer och hur vi driftar webbplatser.

Drift.

Vår drift sker med jämna backuper och caching för att eftersträva en snabb webbplats åt dig som kund. Alla våra metoder är helt anpassade för WordPress.

Support.

Med vår support vet våra kunder att vi finns tillgängliga där för dem oavsett vad det gäller, om det bara rör sig om en fundering eller något fel som inträffat så finns vi tillgängliga.

WordPress uppdatering.

WordPress släpper nya uppdateringar ganska frekvent eftersom utvecklingen sker hela tiden. Vi har koll när detta sker och du kan ta det lugnt som kund då vi fixar detta åt dig, utan att du ens märker det.